Vi ste lepi, ker Imate edinstveno kožo

Nega obraza za spočit, mladosten in zdrav videz Vaše kože

Vi ste lepi, ker Imate edinstveno kožo

Nega obraza za spočit, mladosten in zdrav videz Vaše kože

nega obraza Ljubljana
MOJA MISEL

Vaša koža je najlepša obleka, ki jo nosite

Nega obraza je veččutna izkušnja in prepuščanje njej ustvari vrsto majhnih, a prijetnih trenutkov. Poleg tega uporabljam vrhunsko kozmetiko Babor in prilagojen tretma, ki da vaši koži popoln način, da vam sporočim, da ste v redu, če si vzamete nekaj časa zase.

Butični kozmetični salon

nega obraza

Morda obstajajo številne lepotilne nege obraza, ki so dobre, a le ena je pravilna. To, kakšna je idealna lepotilna nega Vašega obraza, lahko pove zgolj in samo Vaša koža, njena specifična sestava in njene unikatne potrebe.

V Moji lepotilnici boste deležni osebno prilagojenega lepotilno negovalnega programa, ki je zasnovan na temeljiti analizi stanja Vaše kože, zato bo dobesedno ustvarjen za Vas in s tem idealno učinkovit.

Povabim Vas na nego obraza

unikatna nega obraza

Nega obraza je popolnoma prilagojena posamezniku, zato je primerna za vse, ustvarjena pa je posebej za Vas.
110 MIN

Ekskluzivna nega obraza

Ekskluzivna, prilagojena nega obraza, ki vam ponuja več v eni negi. Pri tej negi obraza gre za pomoč pri odpravljanju vidnih znakov staranja ali pa če si želite rezultate z večjim obsegom.

Uporabim kozmocevtike Dr. Babor, ki vsebujejo natančne naravne formule in tako nudijo hitre in dobre rezultate. Tudi ta nega obraza je individualno prilagojena, da koži nudi točno tisto, kar potrebuje.
Zasnovana je tako, da začnem z analizo vaše kože. In to mi omogoča, da tretma natančno prilagodim vašemu tipu in stanju kože. Po prilagojenem pilingu sledi oblikovanje obrvi in odstranjevanje dlačic. Kožo pripravim na globinsko čiščenje tako da se usmerim na temeljito čiščenje por, odstranjevanje komedonov, aken, milj ipd. Sledi sproščujoča masaža obraza, vratu in dekolteja. Nadaljujemo z nanosom ustrezne maske za revitalizacijo puste in utrujene kože. Nazadnje uporabim serum z antioksidativnim delovanjem in zašćitno kremo, ki poveča odpornost kože na zunanje vplive.

Omenjena nega obraza izboljša videz čvrstosti in elastičnosti ter tako izenači tonus kože in obnovi sijaj. Koža postane polna in gladka.

Negi je dodano tudi barvarnje obrvi in trepalnic.
95 MIN

Višja lepotilna nega obraza

V to nego so vključeni nekoliko bolj intenzivni postopki dela.  Predstavljena nega obraza  je prodajni hit.

Zasnovana je po naslednjem zaporedju. Začnem s površinskim čiščenjem kože s hidrofilnim čistilnim oljem, ki je zelo nežen do kože ali mlekom, da odstranim tudi make-up. Z vami se posvetujem in nadaljujem z diagnozo vašega stanja kože. Ker ob upoštevanju vašega stanja in vaših želja zastavim nadaljno nego na takšen nivo, da boste imeli na koncu ustrezne realne rezultate.
Pri tej negi  je vključeno tudi  oblikovanje obrvi in odstranim dlačice nad zgornjo ustnico, če tako želite.

Nega se nadaljuje s pilingom oz. ustreznim mehanskim, encimskim ali kemičnimi sredstvi. Sledi priprava kože na globinsko čiščenje oz. ekstrakcijo, kjer ustrezno očistim vaše pore, odstranim ogrce in manjše nepravilnosti, ki so prisotne.

Ko se zaključi,sledi sproščujoča masaža obraza, vratu in dekolteja, da odstranimo stres, pospešimo regeneracijo kože in spodbudimo nastajanje kolagena in elastina. V nadaljevanju sledi nanos ustrezne maske z antioksidativnim delovanjem.

Na koncu se doda ustrezna ampula v obliki seruma, ki se nežno vmasira in tako skupaj s prilagojeno, zaščitno kremo, zaščiti vašo kožo.

Rezultat pri tej negi je, da postane koža bolj polna, čista, sveža, mehka in spočita. Tovrstno nego imajo moje stranke najraje.
60 MIN

OSNOVNA NEGA OBRAZA

Nega je namenjena osnovnemu čiščenju, glajenju in izboljšanju sijaja kože, a brez globinskega čiščenja.

Na kratko bi vam želela predstaviti potek osnovne nege obraza. Nega se začne s površinskim čiščenjem kože s čistilno peno. Nadaljujem z analizo kože, ki mi omogoči, da nego natančno prilagodimo vašemu stanju kože.
Po analizi kože sledi mehanski ali encimski piling, ki skrbno odstrani zgornjo plast kože, da postane sijoča. Sledi sproščujoča masaža obraza, ki samo nego podkrepi in pospeši regeneracijo. Temu sledi maska in na koncu zaključna krema. Krema zaščiti vašo kožo pred zunanjimi vplivi in s tem lepo zaključi nego. Nega se izvaja z vrhunsko kozmetiko Babor.

Po koncu nege bo vaša koža negovana in spočita.
Čist prostor in kvalitetna storitev
Ob vsakem Vašem obisku se v celoti posvečam samo Vam.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

DOBRODOŠLI

RADA BI, DA SE SPOZNAMO