butični kozmetični salon

Lepo
Beauty salon Ljubljana
vsi lepotni tretmaji, ki jih želite

Moja Lepotilnica je butični kozmetični salon, kjer osebno poskrbim, da se vsaka stranka počuti kot kraljica. Ob vsakem obisku se popolnoma posvetim le vam, nudim vam profesionalno popolnost in le najboljše kozmetične izdelke.

Najboljše za vas
Best
best facials in Ljubljana

Le najboljše za vašo kožo

V kozmetičnem salonu vam nudim le najboljše, zato uporabljam koži prijazno kozmetiko Babor, ki združuje moč narave in precizno učinkovitost kozmetične znanosti.

Vsi negovalni postopki v Moji lepotilnici so izvedeni v skladu z najvišjimi kozmetičnimi standardi, ki se lahko postavijo ob bok kozmetičnim napravam najboljših evropskih kozmetičnih salonov.

Preberite več o kozmetičnih izdelkih in storitvah v Moji lepitilnici in Lepotilnem meniju – storitve.

individualni pristop
Individual
Individual facials in LJubljana
zakaj individualni pristop

Vsak človek je individum in unikatna je tudi njegova sestava kože ali fizične potrebe telesa. Zato je individualni pristop tako pomemben, saj mi dopušča, da vse svoje znanje in izkušnje uporabim za nego, ki jo potrebujete. Brez hitenja, brez bližnjic. Vsaka stranka, tudi Vi, si zasluži le najboljše.  Prav storitev nega obraza zahteva miren in učinkovit pristop. Prav tako tudi vse ostale storitve.

Individualni pristop Vam zagotavlja tudi popolno zasebnost, zato se lahko v Moji lepotilnici popolnoma sprostite, s tem pa je telo tudi bolj dojemljivo za lepotne tretmaje, sprostitvene tehnike pa so bolj učinkovite.

storitve nege obraza

nega obraza

PEDIKURA

Masaža

depilacija

V Moji Lepotilnici sem doživela prijetno izkušnjo. Čudovita masaža in globinsko čist obraz in sijoč. Zdelo se mi je, da sem videti mlajša. Zelo profesionalno, a hkrati osebno. Resnično priporočam. Hvala Bojana

Julianne Cavalieri