Depilacija za gladko kožo, brez motečih dlačic

depilacija obraz Moja lepotilnica

Depilacija je najbolj učinkovita rešitev, ki z redno prakso prinese tudi dolgoročne rezultate, ki strankam spet povrnejo samozavest.

V Moji lepotilnici lahko izbirate med dvema vrstama depilacije.

Strokovno izpeljana depilacija praktično ne boli, je pa pomembno, da za določene predele telesa izberemo pravi depilacijski postopek, ki kožo manj draži.

Fokus: obraz, podpazduha, noge, roke, bikini, hrbet, trebuh
Trajanje: odvisno od tretiranega dela telesa. Običajno od 10 do 45 minut.
Priporočena perioda: od 2 do 8 tednov

Zato v Moji lepotilnici lahko izbirate med dvema tehnikama depiliranja:

  1. Depilacija s trakom in voskom v kaseti z valjčkom. Postopek: Topel vosek nanesem na kožo, na vosek pa položim trak. Dlačice odstranim s hitrim potegom traku v nasportni strani rasti dlak.
  2. Depilacija z nizkotemperaturnim voskom brez traku. Postopek: Izredno gost vosek nanesem na kožo s spatulo. Nato vosek skupaj z dlačicami potegnem v nasprotni smeri rasti dlak.

Dobro je vedeti

Redne depilacije prinesejo odlične rezultate, saj poskrbijo, da nove dlačice zrastejo šibkejše in tanjše, zato so manj moteč poseg. Z rednimi obiski tudi koža postane mehkejša.

Priprava: Dlake morajo biti za postopek depilacije dolge vsaj pol centimetra, zato, da se jih lahko učinkovito odstrani. Koža po depilaciji ostane brez dlak od 2 do 8 tednov. Načrtovanje ponovnega obiska je zato odvisno od hitrosti rasti dlak.

Nasvet: Priporočam, da se po depilaciji izogibate sončnim žarkom vsaj 24 ur.