EKSKLUZIVNA NEGA OBRAZA  –  100 minut

Ekskluzivna, prilagojena nega obraza, ki vam ponuja več v eni negi. Pri tej negi obraza gre za pomoč pri odpravljanju vidnih znakov staranja ali pa če si želite rezultate z večjim obsegom. Uporabim kozmocevtike Dr. Babor, ki vsebujejo natančne naravne formule in tako nudijo hitre in dobre rezultate. Tudi ta nega obraza je individualno prilagojena, da koži nudi točno tisto, kar potrebuje.

Zasnovana je tako, da začnem z analizo vaše kože. In to mi omogoča, da tretma natančno prilagodim vašemu tipu in stanju kože. Po prilagojenem pilingu sledi oblikovanje obrvi in odstranjevanje dlačic. Kožo pripravim na globinsko čiščenje tako da se usmerim na temeljito čiščenje por, odstranjevanje komedonov, aken, milj ipd. Sledi sproščujoča masaža obraza, vratu in dekolteja. Nadaljujemo z nanosom ustrezne maske za revitalizacijo puste in utrujene kože. Nazadnje uporabim serum z antioksidativnim delovanjem in zašćitno kremo, ki poveča odpornost kože na zunanje vplive.

Omenjena nega obraza izboljša videz čvrstosti in elastičnosti ter tako izenači tonus kože in obnovi sijaj. Koža postane polna in gladka.

Negi je dodano tudi barvarnje obrvi in trepalnic.

Nega obraza v kozmetičnem salonu