VIŠJA LEPOTILNA NEGA OBRAZA – 90 minut

V to nego so vključeni nekoliko bolj intenzivni postopki dela.  Predstavljena nega obraza  je prodajni hit.

Zasnovana je po naslednjem zaporedju. Začnem s površinskim čiščenjem kože s hidrofilnim čistilnim oljem, ki je zelo nežen do kože ali mlekom, da odstranim tudi make-up. Z vami se posvetujem in nadaljujem z diagnozo vašega stanja kože. Ker ob upoštevanju vašega stanja in vaših želja zastavim nadaljno nego na takšen nivo, da boste imeli na koncu ustrezne realne rezultate. Ob tem vam lahko oblikujem tudi obrvi in odstranim dlačice nad zgornjo ustnico.

Nega se nadaljuje s pilingom oz. ustreznim mehanskim, encimskim ali kemičnimi sredstvi. Sledi priprava kože na globinsko čiščenje oz. ekstrakcijo, kjer ustrezno očistim vaše pore, odstranim ogrce in manjše nepravilnosti, ki so prisotne. Ko se zaključi ,sledi sproščujoča masaža obraza, vratu in dekolteja, da odstranimo stres, pospešimo regeneracijo kože in spodbudimo nastajanje kolagena in elastina. V nadaljevanju sledi nanos ustrezne maske z antioksidativnim delovanjem.

Na koncu se doda ustrezna ampula v obliki seruma, ki se nežno vmasira in tako skupaj s prilagojeno, zaščitno kremo, zaščiti vašo kožo.

Rezultat pri tej negi je, da postane koža bolj polna, čista, sveža, mehka in spočita. Tovrstno nego imajo moje stranke najraje.

Nega obraza za lepo kožo